İş Yerleri için Animasyonlu Afet Farkındalık Eğitimi

23 Haziran 2021

Sayın Üyemiz;

İlgi: TOBB’nin 17.06.2021 tarihli ve 84837279-824.03-5853 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır.

Bu kapsamda düzenlediğimiz farkındalık eğitimlerinin yanı sıra yapılması gereken yükümlülüklerinizle ilgili bilgi paylaşımlarında bulunmuştuk. TOBB faaliyetleri devam ederken İçişleri Bakanlığımız ile de "2021 Afet Yılı" çalışmaları kapsamında "TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü" imzalamıştır.

Bilgilerinize sunarız.