Öztürk'ten Başsağlığı Mesajı

11 Ağustos 2015

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, İstanbul Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi yakınında güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açılması sonucu çıkan çatışmada şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken için başsağlığı mesajı yayınladı.

baskan1.jpg

Başkan Öztürk mesajında şunları söyledi:

“Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bölücü terörün hain saldırısında Konyalı bir evladımızın daha şehit edilmesinden büyük üzüntü duymaktayım. Her karışı şehit kanıyla sulanan bu topraklarda şehit düşerek mertebelerin en yükseğine erişen kahraman evlatlarımız, vatanımızı bir emanet olarak bizlere bırakmaktadırlar. Bu inançla bölücü terörün amacına ulaşamayacağını bir kez daha ifade ediyoruz. Milletin vekili sıfatıyla Meclis’e girerek terör örgütünün vesayetinde siyaset yapanların bu hain tutumlarına son vermeleri gerekmektedir. Her fırsatta Türkiye’nin iç huzurunu bozmaya yönelik eylemlerde yer alarak dış güçlere hizmet edenler de bilmelidir ki milletimiz canı pahasına vatanını koruma inancını kaybetmeyecektir.

Bugüne kadar vatanın bölünmez bütünlüğü için canını veren bütün şehitlerimiz gibi, İstanbul’da şehit olan Konyalı Emniyet Müdürümüz Beyazıt Çeken başta olmak üzere son bir ayda terör saldırılarında verdiğimiz şehitlere Allah’tan rahmet Konyalı hemşerilerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”