Oda ve Borsa Ziyaretleri

02 Mayıs 2014

Konya Ticaret Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk Konya-Karaman-Niğde bölgesi odalar ve borsalarını ziyaret etti.

oda1.JPG

Mayıs ayında gerçekleştirilecek TOBB Genel Kurulu öncesinde oda ve borsa yönetimleriyle istişarelerde bulunan Öztürk; Beyşehir Ticaret Odası, Çumra Ticaret Odası, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Ereğli Ticaret Borsası, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, Karapınar Ticaret Borsası, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Niğde Ticaret Borsası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarıyla bir araya geldi.

oda2.jpg

Ziyaret ettiği odalar ve borsaların görüş ve önerilerini dinleyen Öztürk, “Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsaların birlik ve beraberliği cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 hedeflerimizde Türk özel sektörünün katkısı için önem taşımaktadır. TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerle talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir” dedi.

oda3.jpg

Başkan Öztürk’le bir araya gelen oda ve borsa başkanları da ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür ettiler.

oda4.jpg

oda5-001.jpg