KTO Üyelerine Kurye İle Belge Ulaştırıyor

24 Ekim 2013

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Odası’nın kurumsal web sitesinin on-line hizmet verdiğini belirterek, web sitesi üzerinden belge talebi ile istenilen belgelerin imzalı olarak kurye yolu ile üyelere ulaştırıldığını söyledi.

Konya Ticaret Odası’nın yürüttüğü E–ODA projesi kapsamında Oda üyelerine on-line işlem imkânı sağlanıyor. KTO’nun yenilenen web sitesi ile birlikte üyeler aidat borcu öğrenme ve ödeme, üye sorgulama, belge talebi gibi işlemleri on-line olarak yapabiliyor. Web sitesi üzerinden on-line belge talebi ile istenilen belgeler imzalı olarak kurye yolu ile üyelerin istedikleri adrese ulaştırılıyor.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk “Konya Ticaret Odası olarak üyelerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti vermek en büyük amacımızdır. Oda olarak yaşadığımız çağın gereklerine göre yenilikleri takip etmeye büyük önem veriyoruz. Yaşadığımız “Bilişim Çağı” iş hayatımızda büyük kolaylıklar getirmiştir. Çünkü işadamları olarak rekabetin arttığı bu dönemde, zamanın en kıymetli sermayelerimizden birisi olduğunu iyi biliyoruz. Bu nedenle teknolojinin tüm imkânlarını sonuna kadar kullanarak, üyelerimizin Odamızla ilgili pek çok işlemi yine Odamıza dahi gelmeden internet üzerinden yapabilmelerini sağlamak için devamlı çalışıyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. Odamızın web sitesi yeni haliyle üyelerimizin işlemlerini daha kolay ve hızlı yapmalarını sağlamaktadır. Web sitemiz üzerinden belge talebi ile istenilen belgeler ıslak imzalı olarak kurye yolu ile üyelerimize ulaştırılmaktadır. Böylelikle Odamız tarafından verilmekte olan Maliye’ye harç yatırılmasına gerek olmayan belgeler hizmet binamıza gelmeksizin üyelerimizce on-line olarak talep edilebilmesine imkân tanınmıştır. Hizmetimiz, şehir merkezinde hizmet binamıza uzak olan ve merkez dışındaki ilçelerde bulunan üyelerimiz için zaman ve maddi tasarruf sağlamaktadır. Odamıza uzak kalan üyelerimizin işlemlerini kolaylaştırmak için aynı gün istedikleri adreslere belgelerine ulaştırıyoruz” dedi.

Açıklamada KTO üyelerinin Oda Sicil Kayıt Sureti, Faaliyet Belgesi, Yerli İstekli Belgesi, Ticari Ehliyet Belgesi, Kaydı Yoktur Belgesi, Bağ-Kur İB Formu, Müteahhitlik Yapı Sicil Belgesi, Oda Sicil İhale Durum Belgesi, Oda Sicil Onaylı Ticaret Sicil Gazetesi Sureti ile Dış Ticaret Servisi’nden alınan Menşe Şahadetnamesi, A.TR, Taşıt Onay Belgesi, EUR-1, Form A, Eur MED belgelerinin saat 12:00’ye kadar talep edilmesi halinde aynı gün üyelerin istedikleri adrese ulaşacağı bildirildi. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi www.kto.org.tr internet adresinden alınabilinir.