Ilgın Ticaret Odası'ndan KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e ziyaret

05 Eylül 2013

Sayı   : 2013/068

Konu  : Ilgın TO Ziyaret

Ilgın Ticaret Odası yönetimi, KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyarette Konya’nın hedeflerine ulaşması için ortak akıl çerçevesinde birlikte hareket edilmesinin önemi vurgulandı.

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen, Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyetle, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, “Oda yönetimleri halka hizmet makamlarıdır. Bu görevleri yerine getirirken tüm kurumlarla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi hizmetin kalitesini artıracak en önemli unsurdur. Konya olarak şehrimizin büyük hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konya hedeflerine özel sektörünün daha fazla büyümesiyle ulaşacaktır. Şehrimiz özel sektörünü temsil eden kurumlar olarak müteşebbislerimizin daha fazla üretimini, daha fazla yurt dışına açılımını destekliyoruz. Konya ekonomik potansiyeli ile çok fazla marka firma çıkarak güce sahiptir. Bu açıdan şehrimizin tüm bölgelerinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu noktada Konya’daki tüm odlarımızla işbirliği içinde olunmasına büyük önem vermekteyiz. Ilgın Ticaret Odamızla bugüne kadar işbirliği içerisinde çalışmalarımızı bundan sonra da devam ettirme kararlılığındayız” dedi.

Ilgın Ticaret Odası Başkanı Vehbi Özlen de Konya’nın son yıllarda sanayi ve ticaret alanında yaptığı atılımlarla ülke ekonomisine katkıda önemli bir yere geldiğini vurgulayarak “Yakın bir döneme kadar sadece tarım şehri olarak anılan Konya bugün ticaret ve sanayi alanında uluslararası söz sahibi konuma gelmiştir. Bunda Konya Ticaret Odamızın çalışmaları etkili olmuştur. Oda olarak geçmişte uzun yıllar Konya Ticaret Odası ile işbirliği içerisinde çalıştık. Böylesine eski dostluğu daha uzun yıllar devam ettirerek şehrimize daha büyük hizmetlerde bulunacağız” dedi.

ilgin2.JPG