Genç Mehir Ziyaret

07 Mayıs 2013

Sayı    : 2013/040
Konu : Genç Mehir Ziyaret

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Genç Mehir Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Genç Mehir Derneği Başkanı Cengiz Çivi, beraberindeki dernek yönetimiyle gerçekleştirdiği ziyarette “Başkanımız Selçuk Öztürk’e derneğimizin kuruluşundan beri verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, 11 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde dernek olarak gönülden desteklediğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Genç Mehir Derneği Başkanı Cengiz Çivi ve beraberindeki dernek yönetimiyle Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Öztürk, Türkiye’nin gelecek hedeflerine gençlerle ulaşacağını söyleyerek “Mehir Vakfımızın öncülüğünde kurulan Genç Mehir Derneği’nin Konya için büyük hizmetler gerçekleştireceklerine inanıyoruz. Oda olarak gençlerin sivil toplum kuruluşlarında bir araya gelerek şehrimizde verecekleri hizmetlerde her zaman destekçi olduk. Sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmaları, gençlerin şehir ve ülke geleceği adına söz sahibi olmalarında büyük katkı sağlamaktadır. Ülke olarak gelecek hedeflerimize bugünün gençleriyle birlikte ulaşacağız” dedi.

Genç Mehir Başkanı Cengiz Çivi de derneğin amaçları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Gençlerin, topluma faydalı ve üretken olarak yetişmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunacaklarını söyleyen Çivi “Gençlerin kendilerine güvenmelerini sağlayarak mevcut potansiyellerini ortaya çıkarmak istiyoruz. Gençlerin girişimci bir yapıya kavuşarak ulusal ekonomiye katkı sağlamaları için gerekli faaliyetlerde bulunmalarını sağlayacağız. Derneğimiz şehrimizdeki, tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde çalışmalarını yürütecektir. Derneğimizin kuruluşundan beri verdiği destekten dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. 11 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde dernek olarak kendilerini gönülden desteklediğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

genc-mehir-ziyaret--.JPG