Başkan Öztürk 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

30 Ağustos 2015

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Öztürk’ün mesajı şöyle:
“30 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal’in başkomutanlığındaki ordumuz kesin bir zaferle Anadolu’da hiç bir düşman kuvvetinin barınamayacağını göstermiştir. Kurtuluş Savaşı’nın bittiğini bu coğrafyanın bizlere ait olduğunu tescilleyen 30 Ağustos zaferi milletimizin tüm imkânsızlıklara rağmen vatanına olan sevgisini, inancını, sabrını tüm dünyaya gösteren bir destandır.
93 yıl sonra bugün de vatanımız dediğimiz coğrafyada yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğini, devletimizin bekasını korumak için aynı sevgiye, inanca ve sabra sahibiz. 26 Ağustos’ta Sultan Alparslan’ın Malazgirt’te yaktığı vatan ateşi hiç sönmeyecektir. Bu ateş ki zaman zaman bizleri de yaksa da ışığıyla tüm dünyayı aydınlatmaya devam edecektir. Zaferlerle dolu Anadolu tarihimizde bin yıldır birlik ve beraberliğimizi sağlayan dil, din ve töre birliğimizle ayakta durmaktayız. Bütün içerden ve dışardan sarsmalara rağmen, saldırılara rağmen birlikte yaşama azmimizi kaybetmemeliyiz. Bu hassasiyete sıkı sıkı sarılırsak her türlü zorluğun üstesinden geliriz.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor bu vatan için canını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de saygı ve şükranla anıyorum."

baskan1.JPG