Uluslararası 8.Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri, İç Mimari, Mobilya Fuarı

21 Eylül 2022

Sayın Üyemiz;

Organizasyon 23 – 24 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da Pullman Otel Convention Center’da KOSGEB destekli gerçekleşecektir. Firmanızın Arap Ülkelerinde Ticaretini geliştirmesinde, büyük fayda sağlayacak bu organizasyonda sizleri de aramızda görmek isteriz.  Organizasyonumuza Katılan Firmalara, Sanal Fuarımızda 12 ay ücretsiz yer verilerek, Arap ülkelerindeki firmalarla bağlantı kurmaları kolaylaştırılacaktır. Böylece firmalar sadece 3 gün ile sınırlı kalmayıp 12 ay boyunca Arap Ülkelerindeki portföyümüzden yararlanabileceklerdir. Arap Ülkelerinde belirtiğimiz sektörle ilgili  10.000 üzerinde Arap firmasıyla temas kurulmakta, bunlardan 1.250 üzeri Firmanın organizasyonumuza katılımı sağlanmaktadır. Sanal Fuarımıza ve organizasyonlarımızda yer alan katılımcılarımıza www.connectanatolia.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tüm organizasyonlarla ilgili bilgilere ve görsellere de www.turabexpo.com adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Alım heyeti ve yatırımcı getirilecek Başlıca Ülkeler;

Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin, Irak, Katar, Komor Adaları, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Moritanya, Somali, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve Türk Cumhuriyetlerdir. Toplamda Arap Ülkelerinden 1.250 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir. Toplamda Türk Cumhuriyetlerinden 200 Üzerinde Firmanın getirilmesi organize edilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.