Ülkelere Göre Sektör Raporu Hazırlanmasında Siz Değerli Üyelerimizin Önerilerini Alıyoruz.

27 Aralık 2022

Konya Ticaret Odası olarak ilimizdeki sektörlere yönelik önceki yıllarda Rusya ve Kanada ülkelerine yönelik detaylı sektör araştırması yapılmıştır. Aşağıdaki linkten daha önce hazırlamış olduğumuz sektör raporlarına ulaşabilirsiniz.

Rusya Sektör Raporu tıklayınız.
Kanada Sektör Raporu tıklayınız.

2023 yılında yeni ülkelere detaylı sektör araştırması yapılacaktır. Hazırlanacak olan rapor; üyelerimizin ihracat yaptığı veya yapmak istediği ülkelerde gerçekleştireceği Pazar araştırmalarında kısa sürede sektörleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmalarına imkân tanıyarak zamandan tasarruf etmelerine vesile olacaktır.

Sektörünüze yönelik araştırılmasını istediğiniz öncelikli ülkelerin belirlenmesi açısından siz değerli üyelerimizin görüş ve önerileriniz bizim için önemlidir. Bu münasebetle aşağıda bulunan linkten online olarak 06 Ocak 2023 Cuma gününe kadar tarafımıza göndermenizi rica ederiz.

Ülke görüşleriniz için tıklayınız.
​​​​​​