Tacikistan İş Forumu

09 Eylül 2022

Tacikistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Türkiye Cumhuriyeti Duşanbe Büyükelçiliği, Tacikistan Cumhuriyeti Khatlon Bölgesi Resmi Kurumları, Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Khatlon Ticaret ve Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odası işbirliğinde 13 Eylül 2022 Salı günü, Saat 14.30 – 16.30 Saatleri arasında  “Tacikistan Bölgelerarası İş Forumu ve akabinde “Tacik-Türk Firmalara Yönelik İkili Görüşme Organizasyonu” Gaziantep’te gerçekleştirilecektir.

Etkinlik çeşitli sektörlerden 40'dan fazla Tacik firmanın katılımı ile gerçekleştirilecek olup, ilgili firma listesi ve toplantı programı ekte tarafınıza sunulmuştur.

Söz konusu etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapıp bilgi alabilirler.

Bilgilerinize sunulur.

tacikistan-is-forumu.jpg