Ulusal Yeterlilik Taslağı: Etkinlik Fotoğrafçısı ve Kameramanı – Seviye 4

18 Nisan 2023

MYK (Mesleki Yeterlilik Kurumu) ulusal yeterlilik sistemini kurmak ve işletmek için ulusal meslek standartları ile ulusal yeterlilikleri belirlemekte, ulusal yeterliliklere ilişkin ölçme, değerlendirme ve belgelendirme faaliyetlerini yürütmektedir.

Buna istinaden DÜSOİŞ (Düğün Saloncuları ve Organizasyoncular İşveren Sendikası) ile MYK arasında 14.12.2020 tarihinde “Ulusal Yeterlilik Hazırlama İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında DÜSOİŞ’in hazırladığı “Ulusal Yeterlilik Taslağı: Etkinlik Fotoğrafçısı ve Kameramanı – Seviye 4” taslağı hazırlamıştır. Taslakta etkinlik fotoğrafçısı ve kameramanlarının sahip olması gereken yeterlilikler yer almaktadır.

Konu ile ilgili yönetmelik taslağı ve görüş bildirim formu ekte yer almaktadır. Varsa görüş ve önerilerinizi en geç 24 Nisan 2023 Pazartesi günü 13:00’a kadar furkancetin@kto.org.tr adresine göndermenizi talep eder, bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

EK :