Macaristan ile Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı Hakkında

20 Eylül 2022

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 14.09.2022 tarihli ve E-34221550-720-9098 sayılı yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın bir yazısına atıfta bulunularak, ülkemiz ile Macaristan arasında gümrük alanındaki konuların üst düzeyde ele alınacağı ve takip edileceği Gümrük İdaresi Başkanlar Toplantısı'nın Bakan Yardımcımız Sayın Rıza Tuna TURAGAY ile Macaristan Milli Gümrükler ve Vergi Komiseri Ferenc VÁGUJHELYİ başkanlığında 29 Eylül 2022 tarihinde Budapeşte'de gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek, güncel bilgi notlarının hazırlanabilmesi çerçevesinde görüşlerimiz talep edilmektedir.

Bu kapsamında, Türkiye ile Macaristan arasında gümrük alanındaki konulara ilişkin görüşlerinizin 21 Eylül 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar kadar t.merve@kto.org.tr  e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.