Kars Peynir Festivali

05 Eylül 2022

23-24 Eylül 2022 tarihlerinde Kars il merkezinde Serhat Kalkınma Ajansı, Kars Valiliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa "Kars Peynir Festivali" organizasyonunu düzenlenecektir. Organizasyon ile Kars ve bölgesinde faaliyet göstermekte olan peynir üreticileri ile Türkiye genelindeki yöresel peynir üreticileri bir araya getirilmesi de hedeflenmektedir. Yöresel peynir üreticilerinin ve ilgili kesimlerin bir araya geleceği bu organizasyon sayesinde yöresel peynircilik alanında sektörel buluşma, sinerji oluşturma, farkındalık düzeyini artırma gibi kavramların pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Kars Peynir Festivali  kapsamında festival alanında kurulacak olan çadır ve stantların bedeli Serhat Kalkınma Ajansı, Kars Valiliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanacaktır.

Bu vesileyle, konuyla ilgili üyelerinize duyuru yapılması noktasında desteklerinizi istirham ediyoruz. Söz konusu organizasyonumuza katılım sağlamak isteyen peynir üreticilerinin 09 Eylül 2022 Cuma günü 16.00’a kadar konyaydo@mevka.org.tr adresine maille dönüş yapmaları istirham olunmaktadır. Dönüş yapan firmalardan belirlenecek olanlar ilgili Ajansa iletilecektir.

Bilgilerinize sunulur.