IIFF 2022 Milli Katılım Organizyonu Duyurusu


11 Ekim 2022

 Sayın Üyemiz,

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın iştirak şirketi olan KFA Fuarcılık'tan alınan yazıda, 2-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Hindistan'ın Delhi şehrinde gerçekleştirilecek olan India International Furniture Fair (IIFF) Fuarına Türkiye Milli Katılım Organizasyonunun şirketleri tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, fuarın standart hizmetler dahil nakliyeli ve dekorasyonlu stant m2 satış fiyatının 275 Euro olarak belirlendiği, 2017/4 sayılı Yurtdışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar kapsamında desteğe esas tutarın ise 3.763/m2 olduğu ifade edilmektedir.

IIFF, mobilya ve ev dekorasyon ürünleri için ideal bir platform sağlamayı taahhüt eden Hindistan'daki tek uluslararası ve özgün fuardır. Oturma odası mobilyaları, yemek odası takımları, yatak odası mobilyaları, çocuk ve genç odaları, mutfak tasarımları, ofis mobilyaları, konferans alanları çözümleri ve bahçe mobilyaları gibi geniş mobilya ürün gamına ev sahipliği yapan fuarda bahse konu sektörün tamamlayıcısı olan ev tekstil ürünlerinin de fuardaki varlığı gün geçtikçe güçlenmektedir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin https://www.kfa.com.tr/tr/sayfa/93/355/fuarbasvuru.html adresinden kayıt yaptırabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.


KONYA TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI 

Detaylı Bilgi İçin İletişim:
Aydın DOYGUN
Tel: 05464580188
E-posta: adoygun@kfa.com.tr