Emlakçı Personeli Belgesi

04 Temmuz 2022

Tapu ve Kadastro Konya Bölge Müdürlüğü’nün uygulamaya koyduğu yeni düzenlemeye göre: Tapuda işlem takibi yapacak üyelerimiz, odamızdan temin edecekleri oda üye kimlik kartları ile tapuda işlemlerini yapabileceklerdir.

Bununla birlikte odamız üyesi firma çalışanlarının tapuda işlem yapabilmesi için odamıza başvurularak “Emlakçı Personeli Belgesi” çıkartılması gerekmektedir.

Emlakçı Personeli Belgesi almak isteyen üyelerimizin, personelin firmada çalıştığını gösterir güncel Sigortalı Hizmet Listesi ve firma kaşesi ile firma yetkilisinin odamıza müracaat etmesi gerekmektedir.

Not: Emlakçı Personeli Belgesi’ ni ana faaliyet  (nace) kodu “68.31.01 - Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)” olan üyelerimiz alabilecektir.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla