E-İHRACAT İLE YURTDIŞINA SATIŞ SEMİNERİ

21 Şubat 2024

Sayın Üyemiz,

Konya Ticaret Odası ve Mega Merchant E-Ticaret Satış ve Pazarlama A.Ş. iş birliği ile 22 Şubat 2024 tarihinde KTO Konferans Salonu’nda “E-İhracat ile Yurtdışına Satış Semineri” gerçekleştirilecektir. Programda Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye’nin ilk e-ihracat konsorsiyumu statüsü kazanan kuruluşlardan biri olan Mega Merchant tarafından %70’e varan yeni nesil E-İhracat teşvikleri ve e-ihracatın her aşamasında; lojistikten listelemeye, tedarikten reklam ve tanıtıma, kaynakların etkin kullanımından Türk ürünlerinin rekabetçi fiyatlarla Amazon, Etsy, Ebay, Otto, Walmart gibi global pazaryeri üzerinden yurtdışına satışa açılımına kadar birçok konuyla ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

Konya Ticaret Odası üyelerine özel Mega Merchant’ın sağlayacağı ayrıcalıklar şu şekildedir;

1. Herhangi bir lansman bedeli olmayacaktır.
  2. Reklam bütçesinde firmalar ve ürün grubu analizi sonrası bir bütçe belirlenecektir herhangi bir reklam bütçe zorunluluğu olmayacaktır.
  3. Sözleşme imzalayan firmalar sözleşme tarihinden itibaren ilk 6 ay %3 komisyon ile pazar yerlerine açılacaktır.
  4. Sat öde modeli ile vade 60 gün olacaktır.

Diğer yandan Mega Merchant’ın iş ortağı olan ve dünyanın en büyük global pazaryerleri ile entegrasyon sağlayarak, müşterilerinin ürünlerini tek bir panel üzerinden tüm dünyaya satışa sunmalarını sağlayan Propars’ın Odamız üyelerine sağlayacağı ayrıcalıklar ise şu şekildedir;

1. Lansman bedeli olarak yıllık 2000 $'lık ücret, 1500 $ olarak uygulanacaktır.
  2. Sözleşme imzalanmasına takriben firmalardan alınan %2 komisyon, ilk 3 ay 0 komisyon ile pazar yerlerine açılma imkânı sunmaktadır.

Mega Merchant iş birliği ile gerçekleştireceğimiz “E-İhracat ile Yurtdışına Satış Semineri”ne katılımlarınızı bekleriz.

Saygılarımızla.

Tarih   : 22 Şubat 2024 Perşembe
Saat     : 14:00
Yer      : KTO Konferans Salonu