Yenilenebilir Enerji Kaynakları Hakkında Yönetmelik

Yenilenebilir Enerji Kaynakları Hakkında Yönetmelik17 Mayıs 2018 Perşembe 09:55

24.06.2016 tarih ve 29752 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Enerjisi Üreten Tesislerde Kullanılan Yerli Aksamın Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik” ile ilgili olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan sunuma http://tobb.org.tr/SanayiMudurlugu/Sayfalar/Duyurular.php adresinden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize önemle duyurulur.