Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun getirdiği değişiklikler

Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun getirdiği değişiklikler11 Mayıs 2012 Cuma 14:01

6273 Sayılı Kanun İle Çek Kanunu’nda meydana gelen değişiklikler

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aytekin Çelik’in hazırladığı Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun getirdiği değişiklikler ve 6273 Sayılı Kanun İle Çek Kanunu’nda meydana gelen değişiklikler hakkındaki sunum aşağıda verilmiştir.

Bilgilerinize Sunulur. Saygılarımızla.

Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun getirdiği değişiklikler sunumu için tıklayınız.

6273 Sayılı Kanun İle Çek Kanunu’nda meydana gelen değişiklikler sunumu için tıklayınız.