KTO TV

Yeni Teftiş Yaklaşımı ve 2014 Yılı Teftiş Yapılacak Alan ve Sektörler Bilgilendirme Toplantısı22 Ocak 2014 Çarşamba 13:01

İş Teftiş Kurulu Başkanlığı yetkililerinin katılımı ile, 2014 yılı yılında iş sağlığı ve güvenliği ile işin yürütümü bakımından teftiş yapılacak sektör ve alanlara ilişkin olarak düzenlenecek bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası’nın katkıları ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı yetkililerinin katılımı ile, 2014 yılı yılında iş sağlığı ve güvenliği ile işin yürütümü bakımından teftiş yapılacak sektör ve alanlara ilişkin olarak düzenlenecek bilgilendirme toplantısı 15 Ocak 2014, Çarşamba günü  düzenlenmiştir.