Yangın Söndürme ve Tahliye Tatbikat Eğitimleri

Yangın Söndürme ve Tahliye Tatbikat Eğitimleri08 Şubat 2016 Pazartesi 14:29

KİTEM birimi olarak, Temel Yangın Eğitimi, Acil Tahliye Eğitimi verdiği, eğitimler sayesinde yangın bilincinin arttırılması konusunda eğitim vermektedir.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan Odamıza intikal eden yazıda, “İtfaiye Dairesi Başkanlığının kurum ve kuruluşları yangın felaketine karşı korumak için 7/24 hizmet verdiği, Türkiye Yangından Korunma Yönetmeliğinin 129. Maddesine dayanarak ilimizde talep eden kurum ve kuruluşlara KİTEM birimi olarak, Temel Yangın Eğitimi, Acil Tahliye Eğitimi verdiği, eğitimler sayesinde yangın bilincinin arttırılması, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesini sağlanacağı,  eğitimlerin arttırılması sonucu oluşan bilinç, yangın sayısında gözle görülür bir düşüş sağlanacağı ve bu eğitimlerin zorunluluktan ziyade temel bir ihtiyaç olduğu” belirtilmektedir.  Bu hizmetlerden yararlanmak isteyen üyelerimiz için eğitim hizmet ücretleri ve ilgili dairenin iletişim bilgileri aşağıya çıkarılmıştır:

EĞİTİM HİZMET ÜCRETLERİ

ÖZEL KURUM ELEMANLARINA İTFAİYE EĞİTİM MERKEİNDE VERİLEN 18 SAAT SÜRELİ YANGIN GÜVENLİK EĞİTİMİ (KİŞİ BAŞI-KATILIM BELGELİ)

200

ÖZEL KURUMLARA YERİNDE VERİLEN YANGIN GÜVENLİK EĞİTİMİ GRUP BAŞINA SAAT ÜCRETİ (1 GRUP 40 KİŞİYİ GEÇEMEZ)

250

MESAİ SAATLERİ DIŞINDA EĞİTİM VERİLMESİ HALİNDE EĞİTMENLERE ÖDENECEK ÜCRET

60

BACA TEMİZLEME DENETİM YÖNTEM VE TETKİKLERİ EĞİTİMİ (BACA VE YAĞLI KANAL YETKİ BELGESİ EĞİTİMİ ÜCRETİ)

600

ÖZEL KURUMLARA YERİNDE VERİLEN İTFAİYE ARAÇLI ACİL TAHLİYE EĞİTİM VE TATBİKAT ÜCRETİ

500