www.Listofcompany.com’da ilk sırada yer almak ve daha fazla müşterinin size ulaşmasını ister misiniz?17 Ağustos 2021 Salı 17:21

Yeni özelliklerini yayına aldığımız web sitemizde, öne çıkmak için tüm şirket bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Web sitemizde yayına aldığımız sistemimiz, tüm bilgilerini eksiksiz dolduran firmalarımıza ayrıcalık tanıyarak, üst sıralarda yer almasını ve daha fazla müşteriye ulaşmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca üye bölümünde yer alan Whatsapp ve Mail kısa yolları ile müşterileriniz firmanızla hızlı iletişim kursun.

Hemen web sitemizdeki üyelik bilgilerinizi güncelleyin ve eksik bilgilerinizi tamamlayın, ilk sıralarda yerinizi alın!

www.listofcompany.com

Konya Ticaret Odası Başkanlığı