VOYVODİNA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN İŞ FORUMU ORGANİZASYONUNA DAVET

VOYVODİNA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN İŞ FORUMU ORGANİZASYONUNA DAVET10 Ağustos 2018 Cuma 08:50

VOYVODİNA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN İŞ FORUMU ORGANİZASYONUNA DAVET

İşibirliği içinde olduğumuz Voyvadino Ticaret ve Sanayi Odası, 25-27 Eylül 2018'de Bölgesel  İş Forumu düzenlemektedirler. Forumda (B2B) ikli iş görüşmeleri aşağıda belirtilen sektörlerde gerçekleşecektir.

Sektörler:

• Tarım ve Gıda Sektörü

• Metal ve İşleme Sektörü

• Turizm

Daha Fazla bilgi için www.rbf.vojvodina.gov.rs web sitesini gezebilir, veya rbf2018@skupstinavojvodine.gov.rs mail adresi ile organizasyon için iletişime geçebilirsiniz.Ayrıca foruma katılmak için başvurru formuna da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.