VENEZUELA İHRACATÇILAR ODASI (CAVEX) HAKKINDA ALINAN BİLGİ

VENEZUELA İHRACATÇILAR ODASI (CAVEX) HAKKINDA ALINAN BİLGİ30 Kasım 2017 Perşembe 09:06

VENEZUELA İHRACATÇILAR ODASI (CAVEX) HAKKINDA ALINAN BİLGİ

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Venezuela'nın Ankara Büyükelçiliği'nden alınan Nota'ya atfen, Venezuela vatandaşı Miguel Silva ile Türk vatandaşı Leyla Koç tarafından temsil edilen Venezuela İhracatçılar Odası'nın (CAVEX) ülkemizde çeşitli girişimlerde bulunduğu bilgisinin Büyükelçilikçe öğrenildiği, ancak anılan Oda'nın Venezuela Cumhuriyeti Hükümeti'nin hiçbir resmi kurum ve kuruluşunu temsil etmediği iletilmektedir.