Uygulamalı Döviz ve Borsa Analizi Eğitimi

Uygulamalı Döviz ve Borsa Analizi Eğitimi09 Ekim 2020 Cuma 11:31

Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Döviz ve Borsa Analizi Eğitimi düzenlenecektir.

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KARSEM) tarafından siz değerli üyelerimize yatırım dünyasına yeni adım attığınızı düşünerek hazırlanmış ve 12 saatlik (24 ders) eğitimin ardından hem Borsa İstanbul ‘da hem de döviz piyasalarında yatırım yapma yetkisi kazandıracak Döviz ve Borsa Analizi Eğitimi 12-13-14-15-16-17 Ekim tarihlerinde 20.00-22.00 saatleri arasında uzaktan eğitim olarak yapılacaktır.

Eğitim ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için;

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (KARSEM)
TEL: 0332 221 7254 E-Posta:  bilgi@karsem.com.tr
Online ödeme ve başvuru için; https://www.karsem.com.tr/Program.asp?pid=249

Eğitim konu başlıkları ve detaylı bilgi için tıklayınız.