ÜRETİM YAPAN İŞLETMELER İÇİN SANAYİ KATILIM ANKETİ

ÜRETİM YAPAN İŞLETMELER İÇİN SANAYİ KATILIM ANKETİ18 Ağustos 2016 Perşembe 19:59

Sanayicinin Üniversitemizin Endüstri Mühendisliği Bölümünden beklentilerini tespit etmek amacıyla “Sanayi Katılım Anketi” oluşturulmuştur.

Sayın Üyemiz,

Konya’da faaliyet gösteren üretim yapan işletmelerin sistematik yapısını ve bilimsel yönetim ilkeleriyle olan ilişkisini belirlemek, Sanayicinin Üniversitemizin Endüstri Mühendisliği Bölümünden beklentilerini tespit etmek amacıyla Sanayi Katılım Anketi oluşturulmuştur. Verilen tüm bilgiler Üniversitemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü bünyesinde analiz edilecek ve gizli tutulacaktır.

Ankete katılmak isteyen üyelerimiz, aşağıda ekte verilen anketi doldurarak zafer.yaman@karatay.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

EK: SANAYİ KATILIM ANKETİ