UMEM Beceri'10 Projesi Tanıtım Spotları

UMEM Beceri'10 Projesi Tanıtım Spotları30 Haziran 2015 Salı 11:43

UMEM Beceri'10 Projesi' nin tanıtımı amacıyla 5 adet tanıtım filmi hazırlanmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde sürdürülmekte olan UMEM Beceri'10 Projesi uygulanmaktadır.

Projenin daha geniş kitlelere duyurulması, üyelerimizin tamamının bu projeden faydalanabilmesi ve işsizlerimizin de meslek edinerek iş sahibi olması amacıyla TOBB tarafından hazırlatılan 2 adet işveren, 2 adet iş arayan ve 1 adet genel tanıtım filmi hazırlatılmış olup, söz konusu filmlere aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur. Saygılarımızla.

UMEM Beceri'10 İşveren Tanıtım Filmi - 1

UMEM Beceri'10 İşveren Tanıtım Filmi - 2