İHALE İLANLARI

UMAT Umumi Mağazalara ait Taşınmazların Satışı

UMAT Umumi Mağazalara ait Taşınmazların Satışı10 Ekim 2017 Salı 09:03

UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş. şirketine ait olan aşınmaz açık arttırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

Sayın Üyemiz,

UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş. şirketine ait olan Ankara İli, Altındağ Danışment Mahallesi, Etlik Caddesi, DSİ bitişiğindeki 23.160 ada 2 parselde kayıtlı 4.642,14 m2’lik arsa vasıflı taşınmaz açık arttırma usulü ile satışa çıkarılmış olup, ihale ile ilgili ilan aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

umat.png