Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi Duyurusu

Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi Duyurusu12 Şubat 2019 Salı 11:59

Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi Duyurusu

Sayın Üyemiz,

TOBB (CERN – Türkiye Sanayi İrtibat Ofisi)’den aldığımız e-postada, Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük nükleer sanayi eşleştirmeleri platformu VI. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi’nin ( VI.INPPS, 5-6 Mart 2019, İstanbul ) T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteği ile Ankara Sanayi Odası ve Nükleer Mühendisler Derneği tarafından düzenleneceği bildirilmiştir. Söz konusu zirveyle ilgili detaylı bilgiye www.nuclearpowerplantssummit.com adresinden ulaşılabilir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla,