Uluslararası Kapı, Pencere ve Cephe Fuarı - Nurnberg / ALMANYA

Uluslararası Kapı, Pencere ve Cephe Fuarı - Nurnberg  / ALMANYA08 Ocak 2018 Pazartesi 12:45

Almanya/Nurnberg’de düzenlenecek olan “Uluslararası Pencere, Cam Ürünleri, Profil Sistemleri ve Bina Cephesi Fuarı” iş gezisi düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Almanya/Nurnberg’de düzenlenecek olan “Uluslararası Pencere, Cam Ürünleri, Profil Sistemleri ve Bina Cephesi Fuarı” iş gezisi vesilesiyle Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son teknolojik gelişmeleri takip etmek amacıyla Odamız ve KONTİMDER tarafından 20-23 Mart 2018 tarihleri arasında Almanya’ya fuar ziyareti gezisi düzenlenecektir.

Fuarda Sektör olarak;  Fabrika Ekipmanları, Profil Sistemleri, Prefabrik Birimler, Ofis Ekipman ve Araçları, Makinalar, Pencere, Bina Cephesi, Tasarım Mühendisliği, Cam Ürünler ve Cam Yapılar yer almaktadır.

Fuar gezi ücreti kişi başı yaklaşık 1.200-Eurodur.(Single konaklama farkı 360 Euro.)  Yeterli sayıya ulaşıldığı takdirde (Yurt dışı iş gezisinin destek kapsamına alınabilmesi ve katılımcı işletmelere destek ödemesi yapılabilmesi için sektör farkı gözetilmeksizin en az 10 (on) işletmenin programa katılımının gerektiği) KOSGEB müracaatı yapılacak olup, konaklama, ulaşım, fuar giriş ücreti ve tercüme hizmet bedellerinin %50’sinin KOSGEB tarafından karşılanması planlanmaktadır. (Her bir Yurtdışı İş Gezisi için işletme başına sağlanacak azami destek miktarı 3.000 (üçbin) TL’dir.)

Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda bulunan başvuru formunu ve gezi ücretini en geç 19.01.2018 Cuma günü saat 17.00’a kadar aşağıda iletişim bilgileri bulunan turizm firmasına iletmeleri gerekmektedir. Odamız ve siz değerli üyelerimiz için son derece yararlı olacağını ümit ettiğimiz bu programa katılmanızı bekler, saygılar sunarız.

Fuar başvuru  formu  için tıklayınız.

TERAPİ TURİZM SEYAHAT ACENTASI
Tel : 0332 321 11 11
Gsm: 0533 4566341 (Seda KUŞVURAN)
info@terapitur.com.tr; bilgi@terapitur.com.tr