ULUSLARARASI GÖZETİM ŞİRKETİ STATÜSÜNE İLİŞKİN TEBLİĞ

ULUSLARARASI GÖZETİM ŞİRKETİ STATÜSÜNE İLİŞKİN TEBLİĞ01 Ağustos 2017 Salı 16:32

Uluslararası Gözetim Şirketlerine statü verilmesi ve denetlenmesine ilişkin işlemlerin, 31.12.2014 tarihli ve 29222 sayılı Resmi Gazete yayımlanarak Temmuz 2015’te yürürlüğe giren 2015/24 sayılı ‘’Uluslararası Gözetim Şirketi Statüsüne İlişkin Tebliğ’’ kapsamında yürütüldüğü belirtilmektedir.

Yazıda devamla, uygulamadan kaynaklanan ihtiyaçlar çerçevesinde anılan Tebliğin yeniden düzenlenmesinin faydalı olabileceği ifade edilmektedir.

Tebliğe ilişkin görüş ve önerilerinizin en geç 23 Ağustos  2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (Tuğçe Merve BARİP , E-Posta: t.merve@kto.org.tr ) iletilmesini rica ederiz.