Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)

Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)18 Ocak 2022 Salı 10:11

7201 sayılı Tebligat Kanuna kapsamında hazırlanmış olan Elektronik Tebligat Yönetmeliği dahilinde tebliğ çıkarmaya yetkili konumda olan merciler elektronik olarak tebligat gönderebilecekler.

7201 sayılı Tebligat Kanunu değiştirilen 7/a maddesi ve 06.12.2018 tarihinde yayınlanan 30617 sayılı Elektronik Tebligat Yönetmeliğine uyarınca yapılan elektronik tebligat işlemlerini yürütmek amacıyla PTT A.Ş tarafından kurulan, işletilen ve güvenliği sağlanan sistem Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS)hakkında Kurum tarafından yapılan bilgilendirme metni yazı ekinde yer almaktadır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

EK: