Ülkelere Göre Sektör Raporları Araştırması

29 Kasım 2019 Cuma 17:59

Ülkelere Göre Sektör Raporu HazırlanmasındaSiz Değerli Üyelerimizin Önerilerini Alıyoruz.

Ülkelere Göre Sektör Raporu Hazırlanmasında
Siz Değerli Üyelerimizin Önerilerini Alıyoruz.

Konya Ticaret Odası olarak ilimizdeki sektörlere yönelik, ülkeler bazında detaylı sektör araştırması yapılacaktır.

Hazırlanacak olan rapor; üyelerimizin ihracat yaptığı veya yapmak istediği ülkelerde gerçekleştireceği Pazar araştırmalarında kısa sürede sektörleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmalarına imkân tanıyarak zamandan tasarruf etmelerine vesile olacaktır.

Raporun içeriğinin daha faydalı olması noktasında siz değerli üyelerimizin görüş ve önerileri önemlidir. Sektörünüz ile alakalı eklenmesini istediğiniz konular ve araştırılmasını istediğiniz öncelikli ülkeler hakkında görüş ve önerileriniz için ön taslağı aşağıda bulunan sektör başlıklarından ulaşacağınız formları online olarak 13 Aralık 2019 Cuma gününe kadar tarafımıza göndermenizi rica ederiz.

Sektörler:
Otomotiv Yan Sanayi