BLOG >> KTO RAPORLARI >> EMRE YILMAZ

UKRAYNA YENİ DEVLET BAŞKANI PETRO POROSHENKO YÖNETİCİ ÖZETİ

UKRAYNA YENİ DEVLET BAŞKANI  PETRO POROSHENKO YÖNETİCİ ÖZETİ16 Ocak 2015 Cuma 14:02

1. İŞ ADAMI YÖNÜ

Ukrayna’da bir dizi şüpheyle gerçekleştirilen erken başkanlık seçimlerini “Çikolata Kralı” lakaplı, Petro Poroşenko kazanmıştır. Poroşenko, Uluslararası Hukuk ve Ekonomi bölümü mezunudur. Kakao çekirdekleri satarak girdiği iş yaşamında, kısa sürede başarı sağlamış ve 1990 yılında şekerlere üreticisi olarak yakaladığı ünle “Çikolata Kralı” lakabını almıştır. [Devamı]