UKOME Kararı - GPS Sistemi

UKOME Kararı - GPS Sistemi13 Ocak 2016 Çarşamba 13:19

"Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Kontrolü Yönetmeliği" kapsamında. Konya Büyük Şehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'nin 11/06/2014 tarih ve 2014/5/04 nolu kararı ile; ilimiz sınırları içerisinde hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atığı taşıma faaliyeti gösteren, şirket ve şahısların taşıyıcı araçlarına, 1 Şubat 2015 tarihine kadar. GPS (uydu bazlı navigasyon sistemi) cihazının takılması zorunluluğu getirilmiştir. Bu tarihe kadar cihazı taktırmayan şirket ve şahıslara, cezai müeyyideler uygulanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.