TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'YA AÇAN ANAHTAR:MACARİSTAN

TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'YA AÇAN ANAHTAR:MACARİSTAN24 Eylül 2020 Perşembe 13:45

Türkiye’yi Avrupa’ya Açan Anahtar: MACARİSTAN

DEİK/Türkiye-Macaristan İş Konseyi, Macaristan İhracatı Teşvik Ajansı (HEPA) ve Macaristan Yatırımı Teşvik Ajansı (HİPA) işbirliğinde 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 10.00’da Zoom üzerinden “Türkiye’yi Avrupa’ya Açan Anahtar: MACARİSTAN” konulu webinar gerçekleştirilecektir.

Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis ve Türkiye-Macaristan İş Konseyi Başkanı Adnan Polat’ın açış konuşmalarında yer alacağı toplantı kapsamında Macaristan yatırım ortamı ve ikili ticaret imkanlarına yönelik HEPA ve HİPA tarafından yapılacak sunumların yanı sıra, ülkede hali hazırda yatırımı bulunan Türk firmalar tarafından da tecrübe ve know-how paylaşımı yapılacaktır. Panelist ve toplantı detaylarının ekte yer aldığı webinara katılım için link üzerinden kayıtların gerçekleştirilmesi rica olunur.