BLOG >> KTO RAPORLARI >> BURÇİN KABAKCI

TÜRKİYE’NİN İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 2014

TÜRKİYE’NİN İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU 201422 Şubat 2016 Pazartesi 14:43

İstanbul Sanayi Odası tarafından Haziran ayında açıklanan İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 10 firma ile yer Konya, temmuz ayı içerisinde açıklanan İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 14 firması ile yer almaktadır. Ülkemizin sanayisinin güncel durumu ile bilgi sahibi olmamızda büyük önem taşıyan araştırmanın bu sene ilk sırasında şehrimizin firması olan Hekimoğlu Un Fabrikası Tic. ve San. A.Ş. yer almaktadır.[Devamı]