Türkiye Ve Dünya Ekonomisi - Sunum

Türkiye Ve Dünya Ekonomisi - Sunum 15 Kasım 2013 Cuma 14:32

Konya Ticaret Odası’nın projeleri ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkındaki sunumunu inceleyebilirsiniz.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Öztürk Konya’nın Türkiye ekonomisine katkısının artırılması için Konya Ticaret Odası’nın projeleri ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkındaki sunuma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI

Sunuma ulaşmak için tıklayınız.