TÜRKİYE VE AFRİKA ARASINDA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KONFERANSI

TÜRKİYE VE AFRİKA ARASINDA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KONFERANSI15 Eylül 2017 Cuma 11:30

TÜRKİYE VE AFRİKA ARASINDA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KONFERANSI

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Ankara’daki Afrika Diplomatik Kolordu Büyükelçilerin işbirliğiyle, 16 – 18 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara GREEN PARK HOTEL’ de “ Türkiye ve Afrika arasında Ekonomik İşbirliği Konferansı” düzenleneceğini  bildirmektedir. Türkiye ile Afrika arasındaki ekonomik, ticari, ihracat ve ithalat ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla Yatırım Ajanslar, Ticaret ve Sanayi odaları, İş Kadınları ve İş Adamları, Yatırımcılar, farklı Afrika Ülkeleri ve Türkiye’den Uluslararası Girişimcilerin katılımıyla yapılacak olan bu konferans ve iş görüşmelerinin siz üyelerimize katkı sağlayacağını umut ediyoruz.

Söz konusu konferansa ve iş görüşmelerine katılmayı arzu eden üyelerimizin firma tanıtım bilgilerini info@sanko.org.tr adresine göndermeleri rica olunur.

Detaylı Bilgi:

SANKON (Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu)

Gsm: 0 507 146 98 84

Gsm: 0 552 233 40 43