Türkiye - Tacikistan KEK 11. Dönem Toplantısı

Türkiye - Tacikistan KEK 11. Dönem Toplantısı13 Eylül 2021 Pazartesi 11:35

.

Türkiye - Tacikistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı'nın 11 - 13 Ekim 2021 tarihlerinde Duşanbe'de gerçekleşmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 20 Eylül 2021 tarihine kadar t.merve@kto.org.tr  e-posta adresine iletilmesi gerekmektedir.