TÜRKİYE-MALEZYA STA HİZMET TİCARETİ MÜZAKERELERİ

TÜRKİYE-MALEZYA STA HİZMET TİCARETİ MÜZAKERELERİ01 Kasım 2017 Çarşamba 13:51

TÜRKİYE-MALEZYA STA HİZMET TİCARETİ MÜZAKERELERİ

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen, Ülkemiz ve Malezya arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması'na (STA) hizmet ticareti bölümünün eklenmesine ilişkin müzakerelerin başlatıldığı ve bu çerçevede ülkemiz pozisyonunun belirlenmesini teminen, müzakerelere esas oluşturacak hususlara ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu konulara ilişkin belgelere, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde ''Hizmetler'' başlığı altındaki ''Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular'' bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bu kapsamda, müzakereler çerçevesinde belirtilmesi/ele alınması önemli olduğu düşünülen sektörlere/konulara ilişkin görüş ve önerilerin, en geç 10 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğe (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: basak.onur@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.