TÜRKİYE-MACARİSTAN İŞ FORUMU-SONUÇ RAPORU

TÜRKİYE-MACARİSTAN İŞ FORUMU-SONUÇ RAPORU05 Eylül 2017 Salı 16:29

TÜRKİYE-MACARİSTAN İŞ FORUMU-SONUÇ RAPORU

Macaristan Başbakanı Sn. Viktor Orban’ın Türkiye’ye resmi ziyareti kapsamında, DEİK/Türkiye-Macaristan İş Konseyi tarafından Macaristan Ulusal Ticaret Ajansı (MNKH)’nın işbirliği ile 30 Haziran 2017 tarihinde, Ankara/Marriott Hotel’de düzenlenen “Türkiye-Macaristan İş Forumu”nun sonuç raporu ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Ayrıca bahse konu İş Forumu kapsamında yapılan sunumlar ile Türk ve Macar iş insanları heyeti listesi http://www.deik.org.tr/contents-fileaction-15196 internet bağlantısında yer almaktadır. Anılan sonuç raporuna, sunumlara ve dokümanlara ekten ulaşılabilmektedir.

Ek: Sonuç Raporu