TÜRKİYE MACARİSTAN 5. DÖNEM YDSK TOPLANTISI

TÜRKİYE MACARİSTAN 5. DÖNEM YDSK TOPLANTISI11 Ekim 2021 Pazartesi 16:28

.

Türkiye-Macaristan 5. Dönem Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) Toplantısının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Macaristan Başbakanı Sayın Viktor Orban eşbaşkanlıklarında 11 Kasım 2021 tarihinde ülkemizde gerçekleştirilmesi planlandığı ve söz konusu toplantıya Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş'un da iştirak etmesi öngörüldüğü belirtilmiştir.

Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 15 Ekim 2021 Cuma günü mesai saati bitimine kadar t.merve@kto.org.tr  e-posta adresine iletilmesi rica olunur.