TÜRKİYE-KÜBA TİCARET ve YATIRIM FIRSATLARI

TÜRKİYE-KÜBA TİCARET ve YATIRIM FIRSATLARI01 Haziran 2018 Cuma 16:14

TÜRKİYE-KÜBA TİCARET ve YATIRIM FIRSATLARI

Ekonomi Bakanlığı'nın yazısında Küba Dış Ticaret ve Yatırım Bakan Yardımcısı Ileana Nunez Mordoche'nin beraberindeki iş adamı heyetiyle 4-8 Haziran 2018 tarihlerinde ülkemizi ziyaret edeceği bildirilmektedir.

Kübalı heyetin ülkemize düzenleyeceği ziyaret kapsamında, 7 Haziran 2018, saat 14:00'de maden-metal, inşaat, turizm, tarım sanayi, gıda işleme ve paketleme sektörlerinde iş yapan firmalarımızla, Türkiye Odalar ve Borsaları Birliği Merkez Binasında "Türkiye-Küba Ticaret ve Yatırım Fırsatları” konulu bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantıya katılacak olan firmaların, buraya tıklayarak indirecekleri katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 5 Haziran 2018 tarihine kadar seda.gedik@tobb.org.tr e-posta adresine iletmesi gerekmektedir.