TÜRKİYE-İSVİÇRE YÜKSEK DÜZEYLİ EKONOMİK TİCARİ İŞBİRLİĞİ

TÜRKİYE-İSVİÇRE YÜKSEK DÜZEYLİ EKONOMİK TİCARİ İŞBİRLİĞİ04 Kasım 2019 Pazartesi 10:52

TÜRKİYE-İSVİÇRE YÜKSEK DÜZEYLİ EKONOMİK TİCARİ İŞBİRLİĞİ

TOBB'dan Odamıza ulaşan yazıda Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticari İşbirliği mekanizmasının 9. Dönem Toplantısı'nın 3 Aralık 2019 tarihinde Bern'de düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmiştir. Söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak mutabakat zaptında yer almak üzere Türkiye-İsviçre ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi, sorun ve çözüm önerilerine yönelik fikirlerinizi bugün mesai bitimine kadar anara.daylan@tobb.org.tr mail adresine ulaştırmanızı rica ederiz.