Türkiye İstatistik Kurumu Veri Giriş Programı

Türkiye İstatistik Kurumu Veri Giriş Programı29 Ocak 2014 Çarşamba 11:52

Türkiye İstatistik Kurumu tüm araştırmaları 2014 yılı Ocak ayından itibaren sadece internet üzerinden gerçekleştirecek olup kâğıt ortamında veri derlemeyecektir.

Değerli Üyemiz,

Türkiye İstatistik Kurumu, dünyada ve ülkemizde sürekli gelişen teknolojiye ayak uydurmak, işgücü ve zaman maliyetinin en aza indirmek, zamanlı veri üretimi yapabilmek amacıyla işyeri bazındaki tüm araştırmaları 2014 yılı Ocak ayından itibaren sadece internet üzerinden gerçekleştirecek olup kâğıt ortamında veri derlemeyecektir.

Bu kapsamda işyerlerine tüm anketlerde kullanacağı ve sadece kendileri için üretilen bir kullanıcı adı ve şifre verilecektir,(Bu kullanıcı adı ve şifre üyelerimize Türkiye İstatistik Kurumu tarafından gönderilecektir) Bu şifre ile istenen bilgilerin veri girişi önceden belirlenmiş tarihlerde ,(Bu tarihler üyelerimize Türkiye İstatistik kurumu tarafından “Araştırmaya Davet Mektubu” adı altından gönderilecektir) www.tuik.gov.tr web adresinden girilerek ulaşılacak olan veri giriş ekranından kendileri tarafından doğrudan internet üzerinden yapılacaktır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi ekte sunulmuştur.

Üyelerimize çalışmaya vereceği katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.