TÜRKİYE-GANA TİCARET ve İŞ FORUMU / ANKARA

TÜRKİYE-GANA TİCARET ve İŞ FORUMU / ANKARA07 Ağustos 2018 Salı 09:06

TÜRKİYE-GANA TİCARET ve İŞ FORUMU / ANKARA

Sayın Üyemiz,

Gana Ankara Büyükelçiliği’nden aldığımız 24.07.2018 tarih ve ANK/EC/EXHB1 sayılı yazıda, Gana Ankara Büyükelçiliği ve Sanayici İşkadınları ve İşadamları (SANKON) işbirliğinde 8 Ağustos 2018 tarihinde Ankara Meyra Palace Hotel’de “Türkiye-Gana İş Forumu” gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Forum kapsamında, Gana’daki iş ve yatırım ortamı hakkında bilgi paylaşımında bulunulacak olup, aynı zamanda forum katılımcıları, sanayi yöneticileri ve hükümet temsilcileri ile ikili görüşme gerçekleştirme imkanı bulacaktır.

Ayrıntılı program,iletişim bilgileri ve Gana’dan katılımcı firmalar ekte yer almaktadır.

Ek1: Katılımcı Listesi

Ek2: Program