TÜRKİYE- ETİYOPYA TİCARİ İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME TOPLANTISI

TÜRKİYE- ETİYOPYA TİCARİ İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME TOPLANTISI05 Mart 2018 Pazartesi 15:26

TÜRKİYE- ETİYOPYA TİCARİ İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRME TOPLANTISI

6 Mart 2018 tarihinde, Konya Sanayi Odasında, Türkiye - Etiyopya Ticari İşbirliğini Geliştirme Toplantısı düzenlenecektir. Toplantıya Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti ile Konya arasındaki ticaret potansiyelini geliştirmek için Konyalı sanayici ve işadamlarına Etiyopya hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere ilgili ülkenin Ankara Büyükelçisi katılım sağlayacaktır.

İlgili üyelerimizin aşağıdaki katılım formunu oldurarak 5 Mart 2018 tarihine kadar Konya Sanayi Odasına göndermelerini rica ederiz.

Yer: Konya Sanayi Odası Konferans Salonu

Saat: 14.30 – 16.30

Türkiye - Etiyopya Ticari İşbirliğini Geliştirme Toplantısı Katılım Formu

Firma Adı:

Ad Soyad:

Telefon No:

Formu 5 Mart 2018 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa ya da ccalikusu@kso.org.tr e-mail adresine göndermenizi rica ederiz.