TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK SAĞLIK İŞ FORUMU

TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK SAĞLIK İŞ FORUMU18 Kasım 2021 Perşembe 15:58

02-03 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul Conrad Boshporus Otel'de, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın himayelerinde, USHAŞ organizasyonu ile Türkiye-Birleşik Krallık Sağlık İş Forumu'nun düzenleneceği belirtilmektedir.

BREXIT sonrasında Birleşik Krallık ile ülkemiz arasında önemli ticaret ve yatırım fırsatları arasında yer alan sağlık alanında işbirliğinin ele alınması amacıyla, 02-03 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul Conrad Boshporus Otel'de, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın himayelerinde, USHAŞ (Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.) organizasyonu ile Türkiye-Birleşik Krallık Sağlık İş Forumu'nun düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, başta Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca olmak üzere, Sağlık Bakanlığı'ndan üst düzey yetkililerin katılacağı söz konusu Forum'da, Birleşik Krallık'tan 70 kadar kamu, sigorta ve özel sağlık sektörü yetkilisinin yer alacağı ve uluslararası sağlık konferanslarının ve B2B görüşmelerinin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Türkiye ve İngiltere'nin sağlık alanında, gerek kamu gerekse özel sektörden üst düzey temsilcilerini İstanbul'da buluşturmayı amaçlayan Sağlık İş Forumu'nun, iki ülkenin sağlık alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli fırsatlar sunması beklenmektedir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve katılım formu https://ukturksaglikforumu.com/  adresinde yer almaktadır.