TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK 6. DÖNEM JETCO TOPLANTISI

TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK 6. DÖNEM JETCO TOPLANTISI18 Ekim 2017 Çarşamba 15:02

TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK 6. DÖNEM JETCO TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına atfen, eşbaşkanlığı Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ ve Birleşik Krallık Ticaret Politikalarından Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Greg HANDS tarafından yürütülen Türkiye-Birleşik Krallık Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) 6. Dönem Toplantısının 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Londra’da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, Birleşik Krallık JETCO 5. Dönem Toplantısı’na ilişkin Protokole, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılmaktadır.

Birleşik Krallık ile ülkemiz arasındaki ilişkilere yönelik olarak gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik alanında kaydedilen gelişmelerin, varsa karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin 26 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar anara.daylan@tobb.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.