TÜRKİYE-BANGLADEŞ KEK 5. DÖNEM TOPLANTISI

TÜRKİYE-BANGLADEŞ KEK 5. DÖNEM TOPLANTISI21 Şubat 2018 Çarşamba 09:42

TÜRKİYE-BANGLADEŞ KEK 5. DÖNEM TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazıda ‘‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Bangladeş Halk Cumhuriyeti, Ticari, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Karma Komitesi” (KEK) 5. Dönem Toplantısının, 11-12 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Bahse konu toplantıya yönelik görüş, öneri ve şikayetlerin Ekonomi Bakanlığına iletilmek üzere 23 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğe (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: basak.onur@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.